Webcam Modelleket keresünk ! Fizetés akár heti 500 - 5000 Euro-ig!! Öntöl függ mennyit dolgozik.
Válassz Nyelvet: en ua ro ru rs pl sk

Webcammodell.hu - Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Az általunk gyűjtött információkról:

  • Online névtelen regisztrációs űrlapunkon arra kérünk, hogy adjon meg bizonyos információkat, például életkorát és a keresett kapcsolat típusát. A személyazonosításra alkalmas információk egyikéhez sem férhet hozzá, és nem használhatja fel a nyilvánosság egy adott személy azonosítására.
  • Oldalunk használata során automatikusan nyomon követhetünk bizonyos információkat, például az Ön IP-címét és e-mail címét. Sok webhely automatikusan gyűjti ezeket az információkat. Ha úgy dönt, hogy üzeneteket tesz közzé tanácsadó oszlopainkban, csevegőszobáinkban vagy más üzenetterületeinken, akkor csak olyan információkat jelenítünk meg Önről, amelyeket Ön úgy dönt, hogy felfed.
  • Ha úgy dönt, hogy ajánló szolgáltatásunkat használja, hogy elmondja egy barátjának az oldalunkat, akkor elkérjük Öntől az ismerőse nevét és e-mail címét. Automatikusan küldünk egy e-mailt az ismerősének, amelyben felkérjük, hogy látogassa meg az oldalt. Az APN ezeket az információkat kizárólag az e-mail elküldése és ajánlási programunk sikerének nyomon követése céljából tárolja. Az Ön barátja kapcsolatba léphet velünk az Ügyfélszolgálaton, és kérheti, hogy távolítsuk el ezeket az információkat adatbázisunkból.

az összes adatkezelésért felelős fél. Ebben az adatvédelmi nyilatkozatban elmagyarázzuk, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk és milyen célból. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el.

Az Ön adatainak felhasználása

Belsőleg használjuk fel a felhasználók személyazonosításra alkalmas adatait marketing tevékenységeink javítására, a webhelyhasználat statisztikai elemzésére, tartalom- és termékkínálatunk fejlesztésére, valamint webhelyünk tartalmának és elrendezésének testreszabására. Úgy gondoljuk, hogy ezek a felhasználások lehetővé teszik webhelyünk fejlesztését, és az Ön igényeinek megfelelő online élményt..

Személyazonosításra alkalmas információkat is felhasználhatunk arra, hogy bizonyos esetekben az Ön érdeklődési körét célzó információkat közöljünk Önnel, például célzott bannereket és promóciókat..

Tagjainknak e-mailben is rendszeresen tájékoztatást küldünk.

Személyazonosításra alkalmas adatokat használunk fel a viták megoldására, a problémák elhárítására és a Felhasználói Szerződés érvényesítésére.

Az Ön adatainak közzététele

NEM adunk el vagy adunk bérbe semmilyen, személyazonosításra alkalmas információt harmadik félnek az Ön engedélye nélkül. Az információkat összesített formában adjuk ki a hirdetőknek és egyéb marketing és promóciós célokra. Azonban ezekben a helyzetekben NEM adunk ki ezen entitásoknak olyan információt, amely felhasználható lenne az Ön személyes azonosítására. Bizonyos információkat, például jelszavát, hitelkártyaszámát és bankszámlaszámát összesítve egyáltalán nem teszik közzé.

Az egészséges közösség fenntartása érdekében együttműködiküdünk minden bűnüldöző kérdéssel és minden harmadik féllel, hogy érvényesítse szellemi tulajdonjogát vagy egyéb jogait.

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy személyes azonosításra alkalmas adatait a törvény előírásai szerint nyilvánosságra hozzuk, és ha úgy gondoljuk, hogy a nyilvánosságra hozatal szükséges jogaink védelme és/vagy a bírósági eljárás, bírósági végzés vagy a webhelyünkön közzétett jogi eljárás betartása érdekében. Hitelkártya-feldolgozó céget használunk az áruk és szolgáltatások számlázásához. Ezek a cégek nem őriznek meg, osztanak meg, tárolnak vagy használnak fel személyazonosításra alkalmas adatokat semmilyen más célra.

Különleges megjegyzés a gyerekekről

Tizennyolc éven aluli gyermekek nem vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Kérjük a gyermekeket, hogy ne adjanak meg nekünk információkat.Webcammodell.hu